Kako je nastao Tesla369 Solarni Disk®

 

Početak

 

Tesla369® Solarni Disk je napravljen od aluminijuma, omiljenog metala Nikole Tesle. U svojoj knjizi “Problem povećanja ljudske energije” – Tesla je rekao da svojstva tog magičnog metala tek treba da budu otkrivena i da će kompletno zameniti čelik, da će doći vreme kada će se sve konstruisati od aluminijuma. 

Sada vidimo kako se gotovo sve pravi od aluminijuma u industriji. Nikola Tesla je više puta pominjao da se aluminijum ponaša kao antena i prenosnik tahjona, čestica koje se kreću brže od svetlosti. Upravo zato smo izabrali aluminijum da napravimo Tesla369® Solarni Disk.

Ideja

 

Ideja da se napravi Tesla369® Solarni Disk je “došla” iz mnogo izvora, pronalazaka i patenata Nikole Tesle, a prvenstveno patenta “Kako prikupiti radijantnu energiju.”

Ideja o tome kako bi Tesla369® Solarni Disk trebao da izgleda – svakako je došla od onog što se smatra izvorom sve Energije – od Sunca, kao što je Nikola Tesla često ponavljao – sva Energija dolazi od Sunca.

Dakle, Tesla369® Solarni Disk nije mogao biti drugog oblika osim kruga (diska) i nije mogao biti druge bolje osim žute (zlatne). On predstavlja Sunce koje bi smo trebali pustiti da dođe i sija iz našeg srca.

Prednja strana

(kliknite na slike za uvećanje)

 

Hajde da ispitamo prednju stranu Tesla369® Solarnog Diska. “Ako biste znali veličanstvenost brojeva 3, 6 i 9 – imali biste ključeve Univerzuma.” Morali smo da stavimo ove brojeve na prednju stranu, kao i slovo “T”, koje predstavlja najvećeg naučnika svih vremena.

Kao prvo, možete videti Solarni (Sunčani) Krst, koji prestavlja najveću moć – Sunce. U ovom slučaju nema nikakve veze sa religijom, obzirom da nismo previše religiozni, kao što je i Nikola Tesla pokušavao da nađe kompromis između religije i nauke.

Drugo, možete takođe videti 3 sunčana zraka u svakom kvadrantu Tesla369® Solarnog Diska. To predstavlja emanaciju svetlosti koja dolazi od beskonačne energije – od Sunca.

Ako pogledate treću sliku, ali tako što je okrenete za 45 stepeni – videćete Teslin najpoznatiji pronalazak, možda i najvažniji u istoriji čovečanstva – AC motor – koji radi u svakom aspektu današnje industrije i život je trenutno nezamisliv bez istog.

Na kraju – sve dimenzije prednje strane Tesla369® Solarnog Diska su deljive sa 3.

Na primer – Tesla369® Solarni Disk je 39mm u prečniku, prvi spoljni krug je 3mm debljine, krak krsta je takođe 3mm debljine, dimenzija između “sunčanih zrakova” je 1,5mm, debljina unutrašnjeg kruga na mestu gde je kristal je takođe 1,5mm… Morali smo da ispoštujemo Teslinu naviku da bi sve trebalo biti deljivo sa 3.

Zadnja strana

(kliknite na slike za uvećanje)

 

Molimo Vas da pogledate zadnju stranu Tesla369® Solarnog Diska. Neko bi mogao reći da je to samo još jedan lavirint. Ali mnogo je više od toga.

Originalna ideja da napravimo lavirint na zadnjoj strani TSD-a je svakako Chartres (Šartr) Lavirint, koji je napravljen pre više od pola milenijuma u katedrali Majke Bogorodice u Šartr-u, Francuskoj.

Lavirint predstavlja jedinstvo, ali takođe i veliku istinu – da svi imamo jedan put, jednu misiju koju treba da ispunimo. U centru možete videti cvet – koji predstavlja jedinstvo sa Bogom. Ovo nije slučajno zadnja strana Tesla369® Solarnog Diska – TSD bi trebao da donese mir svakom ko ga nosi.

Ako pretražujete po internetu, naći ćete mnoge lavirinte različitih oblika, ali takođe ćete otkriti da je najveći broj lavirinata upravo najsličniji Šartr Lavirintu. Mnoge lavirinte možete pronaći u bolnicama i rehabilitacionim centrima, gde pacijenti šetaju do centra i natrag. Većina pacijenata voli da šeta kroz lavirint, jer kako kažu – donosi im osećaj mira i spokoja. To je osnovna svrha zadnje strane Tesla369® Solarnog Diska. 

Zlatni sloj

 

Tesla369 Solarni Disk® je elektrohemijski presvučen prelepom Sunčano Zlatnom bojom.

Koristimo najkvalitetniji prah eminentne austrijske kompanije – Tiger, koja pravi možda i najbolje prahove na svetu.

Venčanje Dva Kristala

 

U kristalu imamo čistu evidenciju egzistencije formativnog životnog principa, i ako pored svega ne možemo razumeti život kristala – to je ipak živo biće.

Nikola Tesla

Postoji u vasioni neko jezgro otkuda mi dobijamo svu snagu, sva nadahnuća, ono nas večno privlači, ja osećam njegovu moć i vrednosti koje ono emituje celoj vasioni i time je održava u skladu. Ja nisam prodro u tajnu toga jezgra, ali znam da postoji i kada hoću da mu pridam kakav materijalni atribut, onda mislim da je to Svetlost, a kada pokušavam da ga shvatim duhovno onda je to Lepota i Samilost. Onaj koji nosi u sebi tu veru oseća se snažan, rad mu čini radost jer se i sam oseća jednim tonom u sveopštoj harmoniji.

Nikola Tesla

Sada verujemo da je potpuno jasno zašto smo stavili kristale na obe strane Tesla369® Solarnog Diska.

Oni su stvarno “venčani”, držeći jedan drugog u središnjem otvoru Tesla Solarnog Diska.

Oni su prelepi, Aurora Borealis kristali, koji sadrže sve boje spektra duge

Svi kristali su energizovani spektrom drevnih Solfeđo frekvencija

Korpa
  • Nema proizvoda u korpi.