Uputstvo za korišćenje

Oblik i dimenzije:

Tesla369 Solarni Disk® je napravljen u obliku kruga, 3mm debljine, 39mm u prečniku. 

Ima otvor od 2,7mm na vrhu, koji se koristi da se provuče crna vrpca koja dolazi u paketu sa proizvodom.

Sastav:

Tesla369® Solarni Disk je napravljen od aluminijuma, ISO Al99.5, koji se često naziva i meki aluminijum, najčistija vrsta komercijalnog aluminijuma na tržištu.

TSD je elektrohemijski obojen u procesu izrade. Takođe sadrži i dva energizovana Aurora Borealis kristala sa obe strane.

Kako se koristi Tesla369® Solarni Disk

 

Tesla369® Solarni Disk bi trebao da se nosi oko vrata. Korisnici ga mogu postaviti na bolna mesta, na čelo kada imaju glavobolju, može se postaviti pored ili ispod bokala vode, kao ispod tanjira sa obrokom radi energizacije.

Tesla369® Solarni Disk se takođe može postaviti na specifična mesta u domu, gde korisnici osećaju negativne efekte elektromagnetnih polja i radijacije i na taj način – TSD može biti korisna zaštita.

U slučaju da osetite da ste previše “energizovani” uveče, preporučujemo da skinete TSD i ponovo stavite oko vrata kada ustanete ujutru. Može se desiti da se osetite više “energizovani”, ali to nije negativan efekat, već specifičan bioenergetski potencijal osobe.

Iako je Tesla369® Solarni Disk napravljen od najkvalitetnijih materijala, postoje neke mere opreznosi pri svakodnevnom korišćenju.

TSD ne biste trebali da nosite dok se kupate ili plivate. Tesla369® Solarni Disk ne biste trebali da nosite dok se bavite sportom, dok trenirate u teretani –  u periodima kada se više znojite. TSD ne treba da dolazi u kontakt sa vodom. Takođe ne bi trebao da se nosi sa drugim nakitom, gde postoji mala šansa da može biti oštećen. 

Rok upotrebe

Rok upotrebe Tesla369® Solarnog Diska je neograničen.

Mere Opreza i Neželjena Dejstva

Postoje male mere opreza koje su navedene u sekciji “Kako se koristi Tesla369® Solarni Disk”.

Tesla369® Solarni Disk nema nikakvih neželjenih dejstava.

Sadržaj paketa TSD-a

 

Tesla Solarni Disk dolazi u Premium crnom pakovanju koje sadrži:

 

  • proizvod (TSD)
  • crnu vrpcu
  • korisničko uputstvo i sertifikat
Korpa
  • Nema proizvoda u korpi.